Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Legnépszerűbb óramárkák

Ma már a karóra szerepe távol esik attól, hogy az időt nézzük rajta. Sokkal inkább jelképez egy státusz szimbólumot, hangsúlyozza a tekintélyt, hasonlóan az autóhoz. Persze nincs a Suzukival semmi baj, de egy cégvezetőt ritkán látunk benne, mert a pozíciójához méltányos márkát választ. 

Az első legnépszerűbb óramárka természetesen a Rolex mindenek felett, azonban ezt csak tehetős társadalmi rétegek engedhetik meg magunknak. 1905-ben alapították a céget. Rendkívül sok órát forgalmaz, ami érdekes, annak tudatában, hogy mennyire drága márkáról is van szó. Mégis van rá kereset. 

óra márka

Szintén egy nagy körben kedvelt drága márka a svéd Tag Heuer. Ennek divatossága elérte a fiatalokat, ennek fényében sokak karján láthatjuk megvillanni a közel milliós órát. 

óra márka

Egy másik kedvenc, a Citizen is drága órának számít, de a megfizethető árak közé tartozik. Fiatal értelmiségiek körében nagy népszerűségnek örvend mostanság.

óra márka

A Michael Kors manapság fiatal lányok napi viseletéhez tartozik, elég jó karácsonyi ajándéknak számít. Bár táskák, pénztárcák tekintetében is elég elterjedt márka. Nem olcsó, viszont az eddigi felsoroltak után bőven megfizethető áron lehet hozzájutni.

óra márka

Seiko, az egyik legnépszerűbb óramárka, ami abszolút felfogható áron van, mégis meglehetősen közkedvelt. Rengetegen ismerik a nevét. 

óra márka

Az utolsó márka, amit kiemelnék, az a Breitling. Bár ártkozottul költséges, milliós árkategória, de értékes is. Az egyedi stílusáról könnyen felismerhető. 

óra márka

0 Tovább

Így fogyj le édességmegvonás nélkül

Mindenhol azt hallani, hogy szakítsunk a cukorral, a süteményekkel, a csokoládéval és az egyéb olyan finomságokkal, amik nélkül elképzelhetetlennek tartjuk az életet. Nem feltétlenül kell ilyen radikális változásokhoz folyamodni. Amikor nekem azt mondták, teljesen zárjam ki a cukrot az életemből ha nem akarok meghízni, akkor azt választottam, inkább szedjek fel pár kilót, minthogy olyan ételeket egyek amiket alig tudok lenyelni.

egészség táplálkozás

Viszont lehet különbséget tenni az egészségtelen és az egészséges életmód között anélkül, hogy kizárólag vizet innánk csirkemellel. Én például leszoktam az üdítőitalokról, helyette rengeteg teát iszom, ami gyorsítja az anyagcserét, ami a fogyás egyik legfontosabb feltétele. Zsíros húsok helyett párolt, vagy rántott húst fogyasztok, leginkább párolt zöldségekkel vagy káposztával, ami nagy mennyiségben tartalmaz C vitamint, így az immunrendszert erősíti. Reggelire gyakran eszem tojást, amit számtalan módon elkészíthetünk, finom is, és sok fehérjét tartalmaz. Szendvicszsemle helyett a teljeskiőrlésű zsemlét választom. 

Persze nem vonom meg magamtól az édességet sem, csak apró változtatásokat tettem az étrendemben. Ami a csokit illeti, inkább válasszuk az étcsokoládét, de nem történik óriási baj akkor sem, ha eszünk egy kis tejcsokoládét. Este legjobbak a gyümölcsök, amelyek nem csak egészségesek, de finomak is. Nem terhelik meg a gyomrot, így nyugodt lesz az alvás.

0 Tovább

Hogyan sminkeljünk egy buliba

A hétvégén elmentünk bulizni a barátaimmal, és eltűnődtem azon, mi számít ideális sminknek egy szombat esti diszkós estén. A lányok többsége olyan tömérdek sok sminket viselt az arcán, amitől teljesen láthatatlanná vált az igazi kinézetük. 

A srácok mindig azt mondják nekem, hogy jó az, ha egy lány nem használ sok sminket, mert nem tűnik műnek, a természetes szépség sokkal inkább vonzóbb. A legtöbb fiú így vélekedik, mégis azt figyeltem meg, hogy aki egy jó sminket össze tudott dobni és ezáltal elrejtette igazi arcát, nem volt egyedül. Fiúk serege vette körül ezeket a nőket. Ez egy örökös kérdés, bár szerintem még mindig lehet határt húzni a kettő között, vagyis a nem szabad túlzásba vinni és aközött, hogy azért smink nélkül mégse induljunk neki a buliba, mert azt sokak igénytelenségnek vélik. 

smink buli

Bár ebben az esetben felmerül az is, hogy aki egy buliban odamegy egy idegen lányhoz, az valószínű nem a viselkedését figyelte órákig majd így vált szimpatikussá számára, hanem a külsője miatt hívta táncra, majd később a legtöbb esetben haza is. A fiúkban talán az is felmerülhet, hogy aki nagyon odateszi a külsőjét az este, az azt jelenti, hogy nem az által ad lehetőséget a megismerésére, hogy beszélgetésbe kezdjenek majd eldöntsék kedvelik-e a másikat, hanem hogy elég jól néz-e ki az adott sráchoz. Az ilyen külsőcentrikus dolgok általában nem vezetnek többhöz, mint hogy arra kelljenek a fiúknak, hogy hazamenjen velük a lány, majd a következő buliban ugyanígy eljátszák egy másikkal. 

Kissé elkanyarodtam a témától, de azt gondolom, ha nem akarjuk, hogy annyit lássanak belőlünk, hogy hazavinnének egy éjszakára, válasszuk a kifinomultabb, gyengébb sminket és ezt értem az öltözködésre is.

0 Tovább

Öltözködési bakik

Úgy érzem, nem felesleges leírni azokat a hibákat, amiket manapság gyakran követnek el az öltözködésben, hisz nem lehet elégszer hangsúlyozni azokat a dolgokat, amik nagyon gyakran, újra és újra előjönnek. 

Ha egy nő nem elégedett a méreteivel, néha önkénytelenül beleesik abba a hibába, hogy kisebb méretet vásárol magának. Abban bízik, hogy a túlzottan szűk ruha majd összenyomja, vékonyítja eredeti alakját, ám ezzel az ellenkező hatást éri el, a takarni kívánt területek tisztán láthatóvá válnak, mint például a felsőtesten lévő hurkák, vagy a leggingsben a vastag combok. Ehelyett inkább válasszuk a bővebb darabokat, a megfelelő méretben biztosan nem kelt olyan rossz hatást a ruha, mint ezzel a megoldással.

Rengeteg olyan hölgyet is látok, akik egy nagyon csinos, elegáns fehér blúz alá fekete melltartót vesznek fel. Ellentmond az eleganciának, ha nem sikerül jól megválasztani az alatta viselt melltartó színét. Fehér, vagy akár testszínű melltartó ajánlott hozzá.

Újabban vannak ezek a hátul kivágott, kicsivel elegánsabb felsők, amikben látható szinte az egész hát. Szintén nem egy igényes látvány, amikor kilátszik alóla, vagy éppen egész jól látszik az alatta viselendő melltartó. Az összhatás nem az lesz, hogy milyen szép egy felsőt hord az illető, mert központba kerül a kivillant melltartó, rosszabb esetben a túl szűk melltartó belevájódása a bőrbe. Ami úgyszintén egy igénytelen dolog, az pedig a szilikonpántos melltartó. Felejtsük el! Ha vállvillantós felsőt választunk, vegyünk hozzá pántnélüli melltartót is.

0 Tovább

Jön a tél, hullik a haj

Ahogy megérkezik hozzánk a hideg időjárás, egyről a kettőre el kell kezdenünk rétegesen öltözködni, különben azonnal megtámadnak minket mindenféle meghűléses betegségek. Amire azonban kevesen gondolnak, az a sapka viselete, ami korántsem csak a divat szüleménye, hiszen fontos szerepet tölt be a fagyos időszakokban.

sapka tél haj

Gyakran hallani, hogy a hajhagymák megfagynak, és beindul a hajhullás folyamata, erre bizonyíték nem létezik, azonban én is észrevettem magamon, hogy ha nem hordok sapkát télen, vagy már ősszel a hidegben, nagyobb intenzitással kezd el hullani a hajam. Nem is csak ezért fontos a sapka vagy kalap viselete ebben az időszakban, hanem kevesen tudják, hogy az egész testünk hőleadásának csaknem harmada a fejbőrünkön keresztül történik. Ráadásul az izzadt bőrfelszín, ami nagyobb hőt képes leadni mint a száraz bőr, nagyon könnyen megfagy. Így szerezhetünk fagyási sérüléseket, amelyek az égési sérülésekhez hasonlóan fájnak, a bőr elhal, de általában kis felszínt érint, így szerencsére nyom nélkül meg tud gyógyulni.

0 Tovább

lolita01

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek