Úgy érzem, nem felesleges leírni azokat a hibákat, amiket manapság gyakran követnek el az öltözködésben, hisz nem lehet elégszer hangsúlyozni azokat a dolgokat, amik nagyon gyakran, újra és újra előjönnek. 

Ha egy nő nem elégedett a méreteivel, néha önkénytelenül beleesik abba a hibába, hogy kisebb méretet vásárol magának. Abban bízik, hogy a túlzottan szűk ruha majd összenyomja, vékonyítja eredeti alakját, ám ezzel az ellenkező hatást éri el, a takarni kívánt területek tisztán láthatóvá válnak, mint például a felsőtesten lévő hurkák, vagy a leggingsben a vastag combok. Ehelyett inkább válasszuk a bővebb darabokat, a megfelelő méretben biztosan nem kelt olyan rossz hatást a ruha, mint ezzel a megoldással.

Rengeteg olyan hölgyet is látok, akik egy nagyon csinos, elegáns fehér blúz alá fekete melltartót vesznek fel. Ellentmond az eleganciának, ha nem sikerül jól megválasztani az alatta viselt melltartó színét. Fehér, vagy akár testszínű melltartó ajánlott hozzá.

Újabban vannak ezek a hátul kivágott, kicsivel elegánsabb felsők, amikben látható szinte az egész hát. Szintén nem egy igényes látvány, amikor kilátszik alóla, vagy éppen egész jól látszik az alatta viselendő melltartó. Az összhatás nem az lesz, hogy milyen szép egy felsőt hord az illető, mert központba kerül a kivillant melltartó, rosszabb esetben a túl szűk melltartó belevájódása a bőrbe. Ami úgyszintén egy igénytelen dolog, az pedig a szilikonpántos melltartó. Felejtsük el! Ha vállvillantós felsőt választunk, vegyünk hozzá pántnélüli melltartót is.